Зид

  • Ознака: сајт
Приказано 1-6 од 6 ставки.

Писање коментара

Писање коментара је привилегија коју морате заслужити. Да бисте могли да пишете коментаре потребно је да освојите 10 поена играјући игре попут Лавиринта и да имате објављен бар један чланак у оквиру сајта. Такође, сума свих гласова које су добили ваши чланци мора бити већа од нуле.

Ивица
02.10.2014

Гласање

Да бисте могли да гласате потребно је да освојите 10 поена играјући игре потпу Лавиринта и да објавите бар један чланак. Укупан број гласова који сте Ви добили од других чланова сајта мора бити већи од нуле. Молимо све чланове сајта да пре давања позитивног или негативног гласа…

Ивица
02.10.2014

Писање чланака

Чланке могу да пишу сви регистровани корисници. Тема чланка мора одговарати једној од понуђених категорија, односно подкатегорија. Такође, за чланак мора бити наведена бар једна кључна реч. Уколико постоји више кључних речи, оне се одвајају запетама. Сви чланци се појављују у оквиру одељака Зид, Чланци и у оквиру засебног одељка који одговара кориснику који је чланак објавио.

Ивица
02.10.2014

Писање одговора

Одговоре могу писати сви регистровани корисници. Одговор представља посебну врсту чланка, јер се појављује у оквиру странице заједно са питањем и другим одговорима. Одговор треба да се односи само на постављено питање и треба да буде конкретан. Уколико желите да напишете своје ми…

Ивица
02.10.2014

Постављање питања

Молимо Вас прочитајте овај чланак пре постављања питања. Имајте у виду да одељак Питања и одговори није замишљен као форум. Циљ одељка није дискусија, већ налажење решења за конкретни проблем.

Ивица
02.10.2014

Услови коришћења

Молимо Вас прочитајте услове коришћења пре регистрације на сајт Библиотека++. Доступност информација, отвореност и узајамно поштовање и сарадња свих чланова сајта били су основна водиља при дефинисању услова.

Ивица
02.10.2014

©Библиотека++ 2024 Развој сајта Ивица Лазаревић